ITAEWON-BBQ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 569 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Itaewon-bbq. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 9:42 Super lekker eten en een snelle levering!
7 jul 2024 om 22:54 Dit keer ietsje langer moeten wachten maar mennn wat was het weer lekker en het wachten waard. Dikke 5 sterren.
6 jul 2024 om 23:03 Heeeeerlijk Gegeten!! Zoals altijd!! Our #1 Favorite Wok!! De Hotpotten zijn aanraders zwz de beef!! TERIYAKI en BLACK PEPPER, GON BAO JUMMIE
30 jun 2024 om 21:35 Goede tijd levering status. Leuke en warm eten.
27 jun 2024 om 21:55 Het was heerlijk en snel bezorgd
25 jun 2024 om 22:58 Heel snel bezorgd en super lekker
21 jun 2024 om 22:05 Helaas ging er iets fout. Mijn bestelling kwam pas 2uur later. Echter ze hebben wel mij een gratis drankje gegeven plus excuses. Kan gebeuren. Maar het eten was super. Aanradertje. Dat ze wat laat waren was een ongelukje. Niet zo erg.
20 jun 2024 om 21:12 The worst Asia food I have ever had. They changed the name it was old yoyi or something like that. If I knew I would never order.
15 jun 2024 om 23:25 Echt lekker eten!
8 jun 2024 om 9:15 Na de switch van concept hebben we meerdere andere sushi zaken geprobeerd maar gelukkig kunnen we onze vertrouwde gerechten nog steeds bestellen (dragon rolls) en waren deze, ondanks de veel duurdere prijs nu zonder actie weer top kwaliteit!
29 mei 2024 om 23:26 Sadly I had high expectations from this place which weren’t met. The only good meal here was the fried chicken. The kimchi bibimbap was honestly terrible and so bland that I decided to throw the rest away. Don’t think I’ll order from here again.
11 feb 2024 om 17:43 Er zat soya saus bij me zure komkommers ik heb oprecht nog nooit zoiets goors en vies gekregen dat doe je toch niet heel jammer dit