ITAEWON-BBQ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 554 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Itaewon-bbq. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2024 om 17:43 Er zat soya saus bij me zure komkommers ik heb oprecht nog nooit zoiets goors en vies gekregen dat doe je toch niet heel jammer dit
10 feb 2024 om 19:37 Eten was zeer lekker aanrader Wij hadden wok met garnalen alles vers
9 feb 2024 om 23:14 Sushi niet vers, champignons waren aangelengd/waterig
25 jan 2024 om 20:15 Positief verrast! Goed vers eten, ruime portie en goed warm bezorgt door een vriendelijke bezorger!
21 jan 2024 om 23:35 Schnell geliefert und super lecker!!!
21 jan 2024 om 21:40 Super eten
11 jan 2024 om 21:44 Top zoals altijd
7 jan 2024 om 20:46 Geef even door als je later later komt. Niet 5 minuten. Dat boeit niet. En op zondag is het druk. Voor de rest prima eten. Zoals gewoonlijk.
7 jan 2024 om 19:46 Lekker, verse producten en nog goed warm
3 jan 2024 om 8:12 Verser dan vers.
26 dec 2023 om 19:49 Eten was goed, niet heel bijzonder. Bezorger stond behoorlijk strak. Niet zo prettig
19 dec 2023 om 19:15 Kip GOn bao met mie was erg zout en koud, eten was meer dan 30 min te laat